Sparkling couples
Sparkling couples
2 min

Wanneer je al wat jaartjes samen bent

2 min
Wanneer je al wat jaartjes samen bent en denkt dat je relatie wel wat vuur kan gebruiken, maken vrouwen vaak gekke sprongen...

"Nee, je lijkt niet dik in die broek"

Vriendlief en ik, laten we hem voor het gemak Hubby noemen, zijn in alles elkaars tegenpolen. Voorbeeld? Ik ben al aardig op leeftijd, hij is nog een jonge Adonis. Althans jong is hij zeker. Wat betreft het Adonis zijn, dát laat ik hem graag denken. Dat doet hem goed. Op dezelfde manier als dat hij zegt ‘Nee je lijkt niet dik in die broek’, terwijl hij niet eens kijkt. Stiekem heeft hij natuurlijk ook helemaal geen keus, want als hij zegt dat ik een dikke kont heb in die broek, dan heb je de poppen pas echt aan het dansen. Dan komt er van dat vuurtje ook niets meer terecht.

Stoute foto's

Ik kwam op het grandioze idee om een stoute foto te sturen terwijl Hubby op zijn werk was. Aangezien ik ook op het werk was en ik een verse foto wilde sturen, dacht ik die even snel op het toilet te kunnen maken. Het damestoilet op mijn werk is tevens de schoonmaakkast waar ook de kar van de huishoudelijke dienst staat. Corrie van de huishoudelijke dienst loopt er in en uit.

Shirt open en *klik*

Zodra ik mijn kans schoon zag deed ik vlug mijn shirt open, maakte een foto met de telefoon van mijn borsten en liep met een stalen gezicht het toilet uit, voorbij de dames van de huishoudelijke dienst die daar net een emmertje staan te vullen. Grote kans dat ze de *klik* van mijn telefoon gehoord hebben en van zenuwen heb ik niet gekeken of de foto van mijn tweeling leuk gelukt was, voordat ik hem doorstuurde naar Hubby.

En nu wachten..

De hele dag had ik een soort vlinderachtige kriebels in mijn buik. Want ik wist zeker dat Hubby mij passievol zou omhelzen bij thuiskomst. De hele dag zou hij met mijn voorgevel op zijn netvlies tussen de nuffige IT-ers hebben gezeten, smachtend naar mij. Terwijl ik in de keuken zogenaamd druk bezig ben met het eten komt Hubby thuis. Ik kijk hem verwachtingsvol aan met een blik dat jubelt: Dát had je niet verwacht hè om op een dinsdagmorgen zo’n stoute foto te krijgen?

Zijn reactie

Hubby ziet mijn blauwe vragende ogen en haalt adem en zegt:”Waarom stuur jij een foto van je kont terwijl ik tussen 9 mensen bezig ben met een complex netwerk?” Uhmm... kont?! Sorry? Zuchtend haal ik mijn schouders op en schep zijn bord vol, gooi het bestek erbij en duw het in zijn handen. Hij kijkt mij passievol aan, plant een zoen op mijn neus en loopt richting de woonkamer. Er is niks mis met ons vuur, ons vuur is prima in orde zolang ik hem zijn noob spelletjes laat doen, hem niet uitlach om zijn pistolengevechtjes op zijn afdeling en geen rare billenfoto’s stuur.

XxX Chanoa

 

Foto: Shutterstock - Ollyy

Reacties
Categorieën