Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Chanoa: Smikkelzoentjes op Valentijn

1 min
Voel ik daar kleine zachte smikkelzoentjes? Vlinderzacht dwarrelen er kusjes om mijn mond, op mijn neus en in mijn hals.

Een klein cadeautje en een grote strik

"Lieverd...wordt je wakker?", vraagt de vriendelijke stem van manlief. Terwijl ik nog nageniet van de verrassende zoentjes, ruik ik een vleugje versgezette koffie en open mijn ogen. Daar staat mijn lieverd met een dienblad vol met lekkers en een piepklein vaasje met een zachtroze bloemetje. Ik pak het dienblad dankbaar aan en zie dan pas dat er een klein cadeautje naast het vaasje ligt. Een klein cadeautje in een vrolijk pakpapiertje en een grote strik. Ik popel om direct het papier eraf te rukken maar kan mijzelf nog net beheersen en neem een slokje van de verse koffie. Ik geef mijn lieverd een dankbaar knipoogje als teken van waardering. Nadat ik het dienblad heb leeggegeten en de koffie heb opgedronken pak ik voorzichtig het kleine pakje. Van kleine cadeautjes gaan onze vrouwenharten toch altijd sneller kloppen. Ik peuter het plakbandje voorzichtig los om voor mijzelf de spanning nog wat op te bouwen. De bruine ogen van lief wachten twinkelend op mijn reactie.

De sleutel van mijn hart

Valentijnsdag en mijn lief zijn geen goede combinatie en ik ben dan ook extra verrast. Het plakbandje laat lastig los en ik moet door een beetje ongeduld het inpakpapiertje kapot scheuren. Zoals ik al hoopte zit er onder het mooie papiertje een klein doosje. Wanneer ik het doosje open zit er een armbandje in met een piepklein sleuteltje. In het doosje zit nog een klein briefje en wanneer ik het briefje openvouw staat er met sierlijke letters geschreven 'dit is het sleuteltje van mijn hart'. Met mijn allerliefste glimlach pak ik het gezicht van mijn lieverd vast en geef hem het allerbeste zoen die ik in huis heb en fluister: "Ik zal het sleuteltje altijd bij me dragen".

Hint?

Zwijmelend word ik wakker en kijk naar rechts en zie daar het half ontwaakte hoofd. Een droom. Shit. Stiekem een beetje als hint vertel ik hem van mijn nachtelijke avonturen, maar dat is voor hem geen geheim. Hij heeft me door, trekt zijn schouders op en zegt: "Valentijnsdag is een grote mediahype gecreëerd door de commercie. Waarom zou ik op die dag een kadootje voor je kopen? Ik hou het hele jaar van je!". En daar is het bij gebleven.

Door gastblogger Chanoa Foto: Flickr - TheOrangeOne

Reacties
Categorieën