Happy singles
Happy singles
1 min

Tips tegen een gebroken hart

1 min
Het is onvermijdelijk en iedereen zal het minstens één keer in z'n leven ‘oplopen’: een gebroken hart. Het goede nieuws: je komt er ooit bovenop. Het minder goede nieuws: het heeft tijd nodig. Voordat je je agenda leegmaakt voor uren Bridget Jones films in gezelschap van een paar liter wijn, een kilo chocolade en een flinke portie zelfmedelijden, volgen hier een aantal tips om je er bovenop te helpen!

Delete the X-files

Bij een verse breuk doet alles wat met hem te maken pijn. Dus, hoppa, stop die fotocollages in een doos op zolder, delete de foto’s van je pc en verwijder hem van je sociale media (en ook niet stiekem kijken!). Zo heb je de minste kans op een onaangename confrontatie die je verdriet doet aanwakkeren.

Richt je op jezelf

Gebruik je nieuwe vrije tijd om dingen aan te pakken die je altijd al hebt willen doen, maar waar het nog nooit van gekomen is. Een hardloopwedstrijd, reizen, een cursus.. De afleiding is ook nog eens fijne bijkomstigheid!

Snotterkoninging

Hee, het is oke om te huilen. Zo verwerk je je verdriet nu eenmaal en je kan maar beter door die emoties heen gaan dan er voor weglopen. Zit je in een diepe dip? Praat het van je af! Een arm om je heen doet wonderen.

Vriendinnentijd

Goede vriendinnen zijn er in goede en in slechte tijden! Kom maar door met die eindeloze gesprekken, stapavondjes, etentjes en shopsessies. “Because I’ll be there for youuuuu.”

Trap niet in de valkuil..

.. en wordt geen wanhopige ex! Vijf keer langs zijn huis rijden, twintig keer bellen en honderd keer whatsappen heeft echt geen zin. Afstand houden helpt je om de eer aan jezelf te houden, des te eerder ben jij er bovenop!

Next!

En dan ben je er klaar mee! Die stapavondjes worden eindeloze flirtavonden, je komt erachter dat er met Tinder best te lachen valt en ineens ontdek je al die andere voordelen die het single zijn! Succes ladies!   _________________________________ Lees hier alle blogs van Jorinde!

Foto: Shutterstock - Kovnir Andrii

Reacties
Categorieën