Happy singles
Happy singles
2 min

10 tips voor daten in de lente

2 min

Het is weer lente en dat betekent dat er niet alleen in de natuur van alles op bloeit maar ook in de liefde. Love is in the air! Het zonnetje smeekt om heerlijke lente-dates om de liefde tussen jou en je partner (to be) eens flink aan te wakkeren. Onze tien favoriete buiten activiteiten op een rij!

1. Picknick

Ga met zijn tweeën naar het park en plof op een mooi plekje neer voor een picknick. Zorg voor een groot (kleurrijk) kleed en de sfeer is meteen goed! Heb je weinig (voorbereidings)tijd voor een lekkere lunch? Online heb je zo een kant en klare picknickmand besteld!

2. Strandwandeling

Niets zo romantisch als een wandeling ’s avonds over het strand. Een mooie zonsondergang en een goede fles wijn maken het plaatje compleet. Je zult ook merken dat de frisse lucht en de natuur je hoofd leegmaken en je vaak ruimte geeft voor goede gesprekken. Ideaal om elkaar beter te leren kennen!

3. Suppen

Wáát?! Suppen! Dit is voor de iets sportievere onder ons. Met Stand Up Paddle boarden vaar je staand op een surfboard met een peddel in de hand over het water. Een rondje suppen is de manier om je partner op een actieve manier beter te leren kennen en staat gegarandeerd voor plezier en (ont)spanning!

4. Kano/waterfietsen

Beschik je over iets minder balans EN wil je jullie teamgevoel testen? Dan is een kano of waterfiets huren misschien een iets veiligere optie. Hoe grappig is het om dit -als toerist in eigen land- op de Amsterdamse grachten te doen? Kun je daarna gelijk door de Jordaan in, super gezellig. Kies wel voor een zonnige dag, zo kun je nog bruin worden ook!

5. Festival/outdoor concert

In de lente gaat het festival seizoen ook weer van start. Bezoek met zijn tweeën een muziekfestival of outdoor concert. Met een beetje lekker weer en een ontspannen sfeer ben je zelf ook zo in een relaxte stemming.

6. Pretpark/kermis

Op de kermis of in een pretpark ben je actief bezig en heb je sowieso de grootste lol. Gil de longen uit je lijf in de achtbaan, scoor die knuffel in het grijpautomaat, test je fearfactor in het spookhuis en ga vervolgens even romantisch bijkomen in het reuzenrad.

7. Midgetgolfen

Haal de Tiger Woods in jezelf naar boven en ga een potje midgetgolfen. Een hilarische dag gegarandeerd.

8. Outdoor bioscoop

Een avondje naar de bioscoop krijgt door de buitenlocatie een heel andere dimensie! Het beste is om online in de gaten te houden wanneer er bij jou in de buurt een filmavond in de buitenlucht georganiseerd wordt. In de grote steden, zoals Amsterdam en Rotterdam, wordt dit met regelmaat georganiseerd. Romantisch en super origineel!

9. Road trip

Wat is er nou leuker dan een road trip te maken met je date?! Zorg voor te gekke muziek, ramen open, voetjes op het dashboard en gaan! Vaak ontstaan in de auto leuke gesprekken en zie je een bijzonder plekje? Pauze!

10. Terras

Vind je bovenstaande opties iets te groot en wil je het rustig oppakken? Dan kun je natuurlijk altijd ongecompliceerd even borrelen. Lekker veilig en altijd goed. Hop bijvoorbeeld naar verschillende terrasjes voor een mini kroegentocht!

_________________________________

Lees hier alle blogs van Jorinde!  

Foto: Shutterstock - Surkov Vladimir

Reacties
Categorieën