Sparkling couples
Sparkling couples
0 min

Chill dit! Thuisblijven blijkt het nieuwe uitgaan

0 min
Zit jij met deze koude dagen ook liever met een kop thee op de bank in plaats van in de vrieskou in de rij te staan van die hippe bar in de stad? No worries, thuisblijven is de nieuwe trend en helemaal geaccepteerd!

Netflixen en spelletjesavond!

Heb jij het plan om komend weekend de hele serie The Killing te kijken in je huispak? Lekker met een pizza op de bank, je hoeft je er tegenwoordig niet meer voor te schamen. Thuisblijven is namelijk sociaal geaccepteerd, zo is gebleken uit cijfers van het CBS. Theaterbezoeken, avonden in het café en nachtclub bezoeken blijken steeds meer af te nemen.

Quality timen in een gezellig huis

Ook op Instagram komen de gezellige leeshoekjes, mooi gedekte tafels en de foto's van de kat op schoot continu voorbij. Lekker ontpannen en relaxt, we worden er massaal blij van. Door onze drukke agenda's -sporten, werken, kinderen opvoeden, eten koken, social media bijhouden, quality timen met je vrienden en partner- kunnen we het eigenlijk allemaal niet meer echt bijbenen. Dus ontstaat er een steeds grotere drang naar mindfullness en rust. Uren lang tafelen of gezellig een spelletjes avond aan de grote tafel: het is het nieuwe uitgaan! Heerlijk.

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën