Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Het sexdagboek van Heleen van Royen

1 min
Heb jij al vernomen van het nieuwe sexdagboek van Heleen van Royen? Daarbij geeft ze een inkijkje in haar seksleven die ze samen met haar vriend beleeft. Eigenlijk wil ze daarmee laten zien hoe het er binnen haar/een relatie aan toe gaat met de seks om dit toch wat intieme onderwerp bespreekbaar te maken. Weg met het taboe.

Over het boek

Dit is een boek over 365 dagen seks. Opwindende, harde, tedere, experimentele, luie, energieke, lustvolle, jubelende, routineuze, wonderlijke seks. Dit is ook een boek over vrouw-zijn, ouder worden, lichamelijkheid, schaamte en schaamteloosheid, overgave, en natuurlijk: een innige liefde. Dit boek is een daad. Waarom het er nu pas is? HvR: 'Het bespreken van je seksleven is een taboe. Daar heb je het niet over. En daarom moet dit boek worden geschreven. Iemand moet het doen. Laat mij dat dan maar zijn.'

Is het een aanrader?

De meningen over het boek lopen nogal uiteen. Sommigen vinden het -naarmate het boek vordert- een herhaling van zetten en voorspelbaar worden. Heel gek is dat niet als je een jaar lang heel open en eerlijk deelt wat je op het gebied van seks hebt ondernomen. Een staande ovatie aan ieder die elke seksbeurt een jaar lang super uniek en spicy kan maken. Daarentegen vinden ook veel mensen het verrassend en prettig om te lezen. Het is natuurlijk de manier om jezelf te spiegelen aan een echte relatie in plaats van alle scenes die je ziet in films en series. En je kunt er wellicht nog wat ideeën en inspiratie uithalen. Dus tja, voor elk wat wils. Of het iets voor je is moet je zelf beslissen. Op de site van Bol.com kun je alvast de eerste delen lezen via het inkijkexemplaar, dat geeft je een goed beeld van de rest van het boek.
Reacties
Categorieën