Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Hot! Mannen met baby's!

1 min
Mannen met baby's vinden wij super aantrekkelijk! Lees hier waarom.

Waarom vrouwen smelten van mannen met baby's

Je zit op het terras en je ziet ze langslopen; zo'n stoere vader met zijn baby op de arm of in een zitje op de borst/rug. Helemaal hot, vinden wij vrouwen! Waarom? Waarschijnlijk een oergevoel. Het straalt een stukje verzorging en bescherming uit. En goede genen zijn vaak goede vaders en dat is alles wat een vrouw uiteindelijk wilt. En wat dacht je van mannen die lekker met hun new born aan het stoeien zijn en daar zichtbaar van genieten, fantastisch plaatje toch?! vader-baby

dollen-kindje

Mannen die met kinderen spelen zijn sowieso leuk!

Eigenlijk gaat het nog niet eens om de baby's. Natuurlijk ziet dat er super cute uit, maar ook de mannen die lekker zitten te stoeien of dollen met peuters/kleuters zijn echt om op te vreten! Het is natuurlijk niet voor niets dat wij vrouwen de scène uit The Holiday -waarin Jude de geweldige vader speelt met zijn Napkin-man imitatie en door hutten te bouwen- geweldig vinden.

man-kind

vader-spelen-kind

Ben jij nog geen vader?

Heb jij nog geen kinderen en misschien zelfs nog geen vriendin? Dan kun je natuurlijk altijd met kinderen van een ander spelen, bijvoorbeeld met je nichtje of neefje. Of op een bruiloft even dollen met de kinderen van je vrienden. Wedden dat je de aandacht trekt van de aanwezige vrouwen? Dan heb jij geen openingszin meer nodig!

Cheer voor de verzorgende vader!

Er zijn genoeg mannen die de verzorging van hun kind aan de vrouw over laten of liever achter de computer zitten dan te dollen met hun kleine. Daarom een grote cheer voor de man die wel luiers verschoont, hun kroost in bad doen, haren kamt, kleren uitzoekt, stoeit, zingt en flesjes klaarmaakt. Ode aan de verzorgende vaders!  

Foto: Flickr - Maggie Winters Gif: Tumblr

Reacties
Categorieën