Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Vertel jij hem hoeveel bedpartners je hebt gehad?

1 min
Een vraag die iedereen zichzelf wel eens gesteld heeft, ongeacht hoeveel het er zijn: Ga ik mijn huidige vriend (of vriendin) vertellen hoeveel sekspartners ik heb gehad?!

Duivels dilemma

Vaak komt het ergens in je relatie toch wel een keer naar voren. Of het nou tijdens een serieus gesprek of met een grap is, we zijn toch nieuwsgierig naar de ander zijn verleden. Dus wat doe je als hij of zij vraagt naar hoeveel bedpartners jijzelf gehad hebt?!

Wat wil jij?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk wat je zelf wilt. Als jullie het graag met elkaar delen dat is dat helemaal prima. Lekker doen! Anderzijds ben je totaal niet verplicht om hier enig vorm van verantwoording over af te leggen. Wat jij in het verleden hebt gedaan is jouw business, vanaf dit moment start je toekomst met de ander pas.

Wat zegt het aantal eigenlijk?

Denk er eens over na wat zou er gebeuren als het aantal van de vrouw een stuk hoger ligt dan die van de man? Is zijn ego dan gekrenkt of wordt haar -al dan niet onbewust- de stempel 'losbandig' opgelegd? Bovendien is het idee dat de ander met heel veel diverse partners seks gehad heeft, ook niet altijd even romantisch. Of je gaat misschien wel twijfelen als de ander 1 of 2 bedpartners heeft gehad. Wat zegt het aantal nou eigenlijk echt en is het wel zo relevant om te weten? man-liegt

Niet relevant

Wij denken van niet. De aandacht leggen op het aantal sekspartners in het verleden, schept toch een bepaald beeld van iemands normen en waarden. Het aantal wordt dan uit de context getrokken omdat je nooit precies weet hoe iemand verleden is gelopen en welke gevoelens er wel of niet waren tijdens deze avontuurtjes. En zeg nou zelf, je wilt toch het gevoel hebben om uniek voor de ander te zijn? Wat jullie hebben is bijzonder en staat tenslotte ver van alle anderen die hiervoor geweest zijn!

Foto: Shutterstock - Iraua Gif: Tumblr

Reacties
Categorie├źn