Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

BroApp; Geautomatiseerde berichtjes van je vriend!

1 min
Check this! In App-land heeft men weer wat nieuws bedacht.. dit keer om de vrouwtjes tevreden te houden.

Wat is de BroApp?

Deze app is ontwikkeld voor (en door!) mannen om vrouwen automatisch berichtjes te laten ontvangen van hun vriend. Deze berichten lijken direct van je partner afkomstig te zijn, maar in feite zijn ze verzonden via deze service. Mannen kunnen op voorhand een aantal berichtjes kiezen of zelf teksten invullen, die vervolgens verspreid over de dag naar hun vriendin gestuurd worden. Je kunt zelfs wifi-adressen invullen zodat als jullie daar samen op inloggen, ze geen bericht ontvangt terwijl jij er bent.

En dan dit...

Je zou kunnen pleiten dat het met alle goede intenties opgezet is; dat mannen nou eenmaal niet zo attent zijn en hiermee slechts een handje geholpen worden. Echter, in het filmpje spreekt men over 'So you can spend more time with your bro's'. Hmmm.. 0-1. Bovendien is het mogelijk voor echte players om meerdere contacten in te stellen. On top of that zou de app, zodra je vriendin deze opent, een lijst met vrouwencadeaus laten zien. Jep, 0-3!

Filmpje over de werking van BroApp

Do of don't?

Tuurlijk, wij zien de humor er ook wel van in en denken niet dat het zo'n vaart zal lopen. Uiteindelijk overwint echte liefde en die zit hem in oprechte interesse, liefde en aandacht. Of er nou een appje meer of minder wordt verstuurd maakt op de lange termijn niet uit. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, de app is nu alleen beschikbaar voor Android maar is op korte termijn ook voor de Iphone-gebruikers te downloaden.

Video: YouTube

Reacties
Categorieën