Happy singles
Happy singles
1 min

Hardloopwedstrijd met enthousiaste singles!

1 min
Ben jij ook een enthousiaste single en liever moe dan lui? Keep reading! Onze partners van Single-Run organiseren namelijk iets te geks; een leuke hardloopwedstrijd voor de vrijgezellen onder ons!

Utrecht, 29 augustus

De tweede editie van de Single-Run gaat op vrijdagavond 29 augustus 2014 in het Máximapark te Utrecht plaatsvinden. Een informele hardloopwedstrijd waarbij het niet draait om de snelste tijd, maar om flirtstops, muziek en natuurlijk de afterparty! Je kunt kiezen uit een loop van 5 of 10 km.

Toffe avond

De Single-Run is een uitgelezen kans voor hardlopende singles om elkaar te ontmoeten. Een afwisselende parcours voert je door het mooie Máximapark, met maar liefst 12 bruggetjes, oude fruitbomen en andere idyllische plekjes. Bovendien klinkt langs de hele route live-muziek! Onderweg zal er een flirtstop zijn, die je de mogelijkheid biedt om even bij te komen, een drankje nuttigen én natuurlijk ervaringen uit wisselen.

Afterparty

Na de wedstrijd kun je je opfrissen (douches en bewaakte garderobe aanwezig) en is er een te gekke afterparty met dj Jurgen van de Berg (van radio 1), inclusief hapjes en drankjes. Wie weet vind jij hier, net als het koppel van vorig jaar, ook een leuke match!

Het succeskoppel van vorig jaar

Wij spraken met de deelneemster die tijdens de vorige editie haar vriend ontmoette: "De ontmoeting was tijdens de gezamenlijke warming up. Op een gegeven moment werd gevraagd een maatje te zoeken voor de oefeningen dus ik keek wat om me heen en zag 2 mannen bij een bankje. Ik heb ze erbij gehaald en daar was de kennismaking. Tijdens het feest stonden ze opeens naast me en hebben we verder gekletst. De week daarna hebben ik en mijn huidige vriend meteen weer afgesproken en binnenkort gaan we samenwonen!"

Inschrijven?

Lijkt meedoen jou wel wat of wil je nog meer info lezen? Kijk dan even op Single-Run.nl!   single-run-1

Foto: Shutterstock - Dirima

Reacties
Categorieën