Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Ontroerend: Weduwe ontdekt geheime boodschap van haar overleden man

1 min
Wat een prachtig verhaal zit er achter deze foto, die inmiddels het hele internet over gaat. De man van Becca maakte voor zijn vrouw een werkbank omdat ze zo van metaal graveren houdt en schreef daar een ontroerende en lieve boodschap op. In februari overleed haar man op 51-jarige leeftijd. Toen deze weduwe haar hobby weer wilde oppakken, kwam ze de bijzondere tekst van haar overleden man tegen.

Het handgeschreven bericht

"I love you Becca. Whatever day this is, I hope it's a good one. God truly answered my prayers the day he gave me you. I know that these days are the best I'll ever have, and I'm glad you're in them. I'm not sure if you'll ever see this, but if you do, just know that I love you very much. If there is one thing I want in life, it is to be as good to you as you are to me. If I can do that, I'll be the happiest man alive. I love you, beautiful wife."
Vrije vertaling van zijn bericht: Ik hou van jou Becca. Wat voor een dag het ook is, ik hoop dat het een mooie dag is. God heeft mijn gebeden verhoord op de dag dat ik jou gekregen heb. Deze periode is de beste uit mijn leven en ik ben blij dat jij daar deel van uitmaakt. Ik weet niet zeker of je dit ooit zult zien, maar als je dit leest, weet dat ik heel veel van je hou. Als er één in ding is wat ik in dit leven wil, is dat ik net zo goed voor jou kan zijn als jij altijd voor mij bent. Als ik dat kan bewerkstelligen, ben ik de gelukkigste man op aarde. Ik hou van jou, prachtige vrouw.

Bron en foto: Imgur

Reacties
Categorieën