Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Romantisch met kaarsen

1 min
Leuk, het is Sint Maarten vandaag! Kinderen komen dan gebruikelijk (helaas niet in alle plaatsen) met kaarsjes langs de deuren en zingen een liedje in de hoop op een snoepje! Leuke traditie vinden wij en zoals je op de bovenste foto kunt zien hebben wij de kaarsen alvast aangestoken. Om in het thema te blijven hebben wij een aantal toffe kaarsen in verschillende prijsklassen en stijlen uitgezocht. Niet alleen voor Sint Maarten natuurlijk, maar op de hele winter knus door te komen! De kaars is tenslotte bij uitstek hét middel om de romantiek in huis te halen!

Hippe waxinelichthouder

Deze gekleurde waxinelichtjes zijn helemaal 2014-proof. Deze mint en roze kleuren zijn helemaal hot en deze glazen houders zijn wat ons betreft een echte 'go'! waxinelichthouder Gekleurde waxinelichthouders roze en mint (€ 3,95)  

Romantische kaarsenhouders

Deze kaarsenhouders passen goed bij een subtiele en romantische inrichting. Het eerste windlicht is wel heel gaaf (ook iets duurder helaas) en robuust. De witte lantaarn past goed bij een zwart/witte (riviera maison-achtige) inrichting. En de twee waxinehouders vonden wij erg cute voor op de eet- of salontafel!kaarsen-houder 1. Stoere windlichthouder - teak hout (€ 79,99) 2. Riverdale Lantaarn Romance white (€ 29,99) 3. Waxinelichthouder zakje Gusta (€ 5,99) 4. Chique waxinelichthouder Gusta (€ 10,99)  

Stoere kaarsen

Deze windlichten van bamboe zijn wel heel stoer. Dus heb jij een inrichting met veel hout, natuurlijke producten en wat meer ruimte in huis, dan passen deze er wellicht goed bij. Ook leuk op een grote eettafel of op een tafeltje in een ruimere gang. Kaarsen-riverdale 1. Lantaarn Bamboo - Zwart (€ 12,49) 2. Lantaarn Bamboo - Naturel (€ 13,49) 3. Lantaarn Bamboo - Zwart (€ 22,99) 4. Lantaarn Bamboo - Naturel (€ 22,99)  

Geurkaarsen

Wij zijn helemaal weg van geurkaarsen. Je huis gaat er heerlijk van ruiken en het geeft een knus gevoel aan je woonkamer. In de winter is de kaneel onze favoriet, maar in de herfst of lente is een bloemige geur ook heerlijk. geurkaarsen Geurkaarsen Bolsius (€ 25,99)   Heb jij er een favoriete kaarshouder bijzitten? Welke is dat?
Reacties
Categorieën