Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Wat deze man voor zijn depressieve vrouw doet is prachtig

1 min

Tim en zijn vrouw Molly gaan de laatste tijd door een lastige periode, sinds Molly aan een depressie lijdt. Om haar te helpen herinneren hoe geliefd ze is, besloot Tim haar te verrassen door op de spiegel in de slaapkamer te schrijven wat hij zo leuk aan haar vindt. Zo lief!

Reactie Molly

Molly laat in een reactie weten dat ze nog steeds aan het worstelen is met haar psychische aandoening. 'Maar ik ben heel dankbaar dat mijn andere helft klaarstaat om me te helpen. Het zijn misschien een paar woorden op de spiegel, maar ik zie ze elke dag als ik wakker word en zo weet ik dat ik er niet alleen voor sta. Ik weet dat mijn beste vriend, mijn co-piloot in het leven, er is om mij te helpen en te begeleiden'.

Dit is zijn lijst:

 1. Ze is mijn beste vriend
 2. Ze geeft nooit op
 3. Ze geeft me de tijd om aan mijn gekke projecten te werken
 4. Ze maakt me aan het lachen, elke dag weer
 5. Ze is prachtig
 6. Ze accepteert de gekke persoon die ik ben
 7. Ze is de liefste persoon die ik ken
 8. Ze kan mooi zingen
 9. Ze is met mij naar een stripclub gegaan
 10. Ze heeft deze tragedie ervaren en is nog de meest optimistische persoon die ik ken
 11. Ze staat volledig achter mijn carrière keuzes en steunt me elke keer
 12. Zonder het te beseffen, zorgt ze ervoor dat ik meer wil doen voor haar dan ik ooit voor iemand gedaan heb
 13. Ze heeft een geweldige baan binnen haar carrière pad
 14. Ze kan huilen om kleine dieren
 15. Ze knort als ze lacht liefdesverklaring-man-vrouw
Reacties
Categorieën