Happy singles
Happy singles
1 min

Hoe drink jij je koffie 's morgens?

1 min
Uitgebreid ontbijten met je liefde is één van onze favoriete to do's! Een warm croissantje, verse jus en een lekkere koffie. Maar hoe drink jij je koffie eigenlijk? Dit zegt namelijk veel over je karakter, zo blijkt uit onderzoek van Ramani Durvasula.

Zwart

Drink jij je koffie zwart? Dan is de kans groot dat je rechtdoorzee en no-nonsense bent. Bovendien zijn degene die hun koffie helemaal zwart drinken vaak harde werkers.

Met (geklopte) melk en/of suiker

Voeg jij liever een beetje melk en/of suiker toe aan je bakkie (de zogenoemde latte-drinkers)? Dat zijn, volgens dit onderzoek, vaak mensen die naar comfort zoeken. Bovendien zou je anderen graag van dienst zijn waardoor je jezelf soms -ten onrechte- kunt wegcijferen.

Oploskoffie

Oploskoffie-drinkers zijn vaak een tikkeltje traditioneel. Bovendien zijn ze vrij laid-back, zo bleek uit de resultaten. Wij kunnen ons daar wel iets bij voorstellen. Zo'n oploskoffie is immers een zeer eenvoudige manier van koffie maken!

Cafeïne-vrij

Degene die cafeïnevrije koffie drinken zijn perfectionistisch en bewust met hun gezondheid bezig. Soms kunnen ze zo bewust zijn van hun lichaam en gedrag dat ze neigen naar een controledrang.

Trendsetters

Gister waren wij aanwezig op het lanceringsfeestje van Senseo UP. We kregen ook een glaasje iced-coffee, super lekker! Bovendien blijkt dat drinkers van iced-coffee als trendsetters gezien worden, die hebben we dan alvast in the pocket. De nieuwe Senseo heeft een strak design en is in 7 verschillende kleuren verkrijgbaar. Wij dronken het in deze trendy mason jars, een hippe match! senseo-koffie

Foto: Shutterstock - jcsmilly

Reacties
Categorieën