Sparkling couples
Sparkling couples
0 min

Fleur: In de wasmachine. Naakt.

0 min
In Australië is een naakte man uit een wasmachine gered. ‘Maar hóe dan?!’, hoor ik mezelf hardop denken. Ja, hoe hij gered is kan ik me iets bij voorstellen: Groepje gniffelende brandweermannen, een beetje olijfolie hier, wrikken, zijkantje openbreken, nog een beetje extra olijfolie en tadaa! Onder luid applaus, niet in de laatste plaats voor het goede werk van de mannen van de brandweer, stapt deze naakte vriend 20 minuten later weer uit de wasmachine. Zo stel ik me dat voor. Maar wat ik me écht afvraag… waarom jongens, wáárom gaat iemand in een wasmachine zitten? Naakt!

Surprise!

Naar eigen zeggen wilde deze man zijn vrouw verrassen. Heu. Hoe precies? “Darling, I’m home!” “Yes, I’m here… in the washingmachine!”. En dat zij dan denkt: Nou wat leuk! Enig! Had je nou niet moeten doen. En dat op een doordeweekse dinsdagmiddag, écht een verrassing zeg. Wacht.. blijf even zitten. Ik maak een foto. Voor Facebook.

Bosje bloemen, altijd goed

Of hoopte hij dat zij hem hartstochtelijk uit de wasmachine zou trekken om vervolgens de liefde te bedrijven op de vloer van het washok? Was leuk geweest, maar om daar nou een middag voor in de wasmachine te spenderen. Er zijn altijd mensen die net een stapje verder gaan om een ander te verrassen. Mij hoor je in ieder geval niet meer over een tekort aan ‘originele verrassingen’. Nee hoor, doe maar lekker gewoon. “Heb je bloemen voor me meegenomen? Wat lief schatje.. écht een verrassing!”
Reacties
Categorieën