Sparkling couples
Sparkling couples
0 min

Winnen: De spannende thriller 'Joris'

0 min
Opgelet, vandaag hebben we voor onze lezers weer een leuke winactie! Om de zomervakantie door te komen kun je het nieuwe boek 'Joris' van Pieter de Wit winnen. Hoe? Lees gauw verder!

Het verhaal

Ryan is niet bepaald verheugd met de uitnodiging om drie weken met zijn schoonfamilie op vakantie te gaan naar Portugal. Op het zeiljacht van zijn schoonvader raakt hij verwikkeld in een beklemmende familietragedie waarbij hij zelf ongewild het lijdend voorwerp wordt.

Winnen?

Wil jij dit boek winnen? Laat dan in een reactie hieronder weten op welke plek jij het liefst leest. De winnaar is bekend, je kunt niet meer meedoen.

And the winner is...

We hebben alle namen van de deelnemers in een bakje gedaan en een naam getrokken. En de winnaar is... Fleur! Zij geeft aan het liefst in haar hangmat te lezen, nu maar hopen dat het zonnetje gaat schijnen binnenkort! Het boek kom in ieder geval jouw kant op. We sturen je een mail voor je adresgegevens. Gefeliciteerd!

Waar te koop?

Heb jij wel zin om zo'n spannende thriller te lezen en kun je niet wachten op deze winactie? Dan kun je hem ook eenvoudig bestellen via Bol.com (€14,90).
Reacties
Categorieën