Happy singles
Happy singles
1 min

5x whatsapp naar je ex waar je spijt van krijgt

1 min
Lees goed en onthoud dat je spijt gaat krijgen zodra je jezelf toestaat deze berichtjes naar je ex te sturen. Niet doen. Nee, ook niet als je dronken bent. Of hem/haar heel erg mist. Gewoon niet. Period.

"Hoi"

Enkel een berichtje sturen met 'hoi' is echt een aandachtstrekker waar niemand op zit te wachten. Het klinkt een beetje treurig en heeft ook niet echt een duidelijk doel. Wat verwacht je dat hij of zij terug stuurt? Wil je de ander perse whatsappen? Stel dan of een normale vraag of laat je telefoon bij iemand anders in beheer.

Songteksten

Dit hoeven we niet eens uit te leggen, toch?! Lyrics en exen, nope.

"Nog wakker?"

Of de ander wakker is of niet, is eigenlijk helemaal niet je vraag. Je wilt gewoon contact, maar vergeet daarbij dat deze persoon niet meer degene is die jou van liefde gaat voorzien. Hoe erg het ook wennen is, je moet verder. Je kunt beter huilend en met Netflix aan in slaap vallen, dan in een weak moment je portie aandacht bij je ex opeisen. In dit geval heelt tijd alle wonden, probeer daarin te geloven en op te vertrouwen.

whatsapp-ex"Ik mis je"

Dit zegt meer iets over jouw emotionele status van dat moment, dan de waarheid. Je voelt je nu eenzaam en probeert via deze weg contact te zoeken. Het is ook logisch dat je de ander mist, hij of zij heeft immers een heel groot gedeelte van jouw leven uitgemaakt en daar moet je nu nieuwe invulling voor gaan vinden. Maar probeer te onthouden dat de relatie zeker niet perfect was, anders zouden jullie niet uit elkaar zijn. Het gevoel van missen zal zeker slijten en hoef je dus niet continu te benoemen bij de ander. Dit maakt het alleen maar meer confronterend en het vertraagt je verwerkingsproces.

Berichtjes die obsessief laten zien hoe fantastisch het met je gaat

Als je zo'n drang hebt om aan de ander te bewijzen hoe goed het met je gaat na jullie break-up, dan laat je in feite zien dat je nog altijd hunkert naar de aandacht van die persoon. Het geeft eigenlijk aan dat je nog helemaal niet over de ander heen bent, want anders zou je toch niet zo met de ander bezig zijn. Voel je je echt weer happy? Probeer dit dan lekker vast te houden met de mensen die op dat moment dicht bij je staan. En daar is je ex er niet meer één van.
Foto: Shutterstock
Reacties
Categorieën