Happy singles
Happy singles
2 min

Zo verdriedubbelt een hond de kans op sjans!

2 min

Loop als man met een baby of met een hond over straat en de vrouwen zijn niet meer bij je weg te slaan. Het heeft immers iets aantrekkelijks. Zomaar een baby regelen is als single misschien wat lastig en ook niet echt een gewenste situatie. Een hond daarentegen is veel makkelijker te realiseren! En het verhoogt ook nog eens de kans op sjans bij de vrouwen. Hoe? Dat leggen we je hier uit!

Aanspraak

Het hebben van oogcontact en een beetje flirten is altijd leuk en goed voor je zelfvertrouwen. Maar wil je meer dan dat, dan moet je toch een gesprek aanknopen. Hoe doe je dat zonder een ongemakkelijke openingszin op te moet werpen? Juist, de hond! Die zal ongevraagd het werk voor je doen.

De meeste vrouwen zijn namelijk gek op honden en zullen al direct op je afstappen zodra jij met een hond aan de lijn, in je hand of fietskrat staat. Een gesprekje is dan zo gemaakt. Je kunt vertellen hoe hij heet, wat het ras is, hoe lang je hem al hebt en hoe gezellig het is om een hond te hebben. Vraag haar of ze ook huisdieren heeft en je zit helemaal warm!

Een hond maakt je betrouwbaar en loyaal

Waar mannen vrij eenvoudig hoteldebotel kunnen zijn van een vrouw die ze tegenkomen, maken vrouwen vaak een soort psychologische analyse van de man die voor hun staat. Onbewust zoeken vrouwen naar een man die een goede vader zou kunnen zijn, ofwel, een man die loyaal en betrouwbaar is. Een hond wijst je direct die eigenschappen toe, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen. je moet immers het beestje goed verzorgen en het geeft je een vertrouwd imago. En zo sta jij direct op 2-0 voorsprong.

Shinen!

Met een hond kun je extra de show stelen door hem leuke gadgets mee te geven. Afhankelijk van het formaat van de hond, heb je tegenwoordig hele leuke draagmanden of als je een grote hond hebt goedkope hondenkussens. En wat dacht je van Halloween of Carnaval? Normaliter zijn we niet zo van het verkleden van honden, maar op deze dagen mag je wel even uitpakken met je viervoeter. Mits de hond er goed op reageert natuurlijk!

Ken jij deze Instagram al?

Om het verhaal kracht bij te zetten, willen we de pagina Instagrampagina 'Hot Dudes With Dogs' nog even met je delen. Niet voor niets dat deze zo populair is natuurlijk! Do we need to say more?!

Reacties
Categorieën